Pozdrowienia dla kierownika srebrnej o2 kombi WJ, co to go przed chwila na gorczewskiej otrabilem
Pomoc w wyborze rozrządu 1.9 TDI AGR
Zwiń
X
-
Pomoc w wyborze rozrządu 1.9 TDI AGR
Wiem, że było już trochę tych tematów, lecz nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. W mojej najbliższej okolicy są dostępne 4 sklepy motoryzacyjne z następującymi rozrządami (bez pompy wody). Sumując wszystkie możliwości mam taki wybór:
1: INA (pasek+rolki) - 560 zł
2: GATES (pasek+rolki) - 600-620 zł
3: SKF (pasek+rolki) - 620 zł
Przeszukując ceny z alledrogo widzę, że te trochę odbiegają, no ale cóż, widocznie sprzedawcy się tak cenią. I jeszcze jedno... wszyscy sprzedawcy twierdzą, że konkretny zestaw ma i pasek i rolki jednego producenta, czy to prawda?
Dodam tylko, że ceny wymiany wahają się w granicach 250-350 zł, to tak dla Waszego porównania
-
-
ja też jestem na etapie zakupu rozrządu właśnie
ceny faktycznie spore
u mnie w mieście za ina pasek + rolki chcą 450...
generalnie nie ma to wiekrzego znaczenia z tego co czytałem wszystkie z tych 3 firm które bierzesz pod uwagę są jak najbardziej wporządku i bez problemu te 90 000 powinny wytrzymać
ja kupuję ina (po 10tym) - to było seryjnie
ps. a jaką pompe kupujesz ? z ciekawości :P
Komentarz
-
-
Ja tam zawsze rolki INA montuję, z pasków miałem Dayco - bez problemów wytrzymał 90 tyś. km, teraz mam wzmocniony conti 1044, pompę wody co wymianę montuję Ruville i jak na razie nie ma problemów.
Zamów u sprzedawców z forum a w tej cenie, którą podałeś będziesz miał zestaw z pompą wody i święty spokój.
Komentarz
-
Komentarz